11/04/2016

Terveisiä Saksasta!

Neljäs työpäivä on jo takanapäin täällä Saksan päässä ja itseasiassa torstaina olin jo niin sekaisin viikonpäivistä, että luulin eläväni keskiviikkoa. Hyvin loistavaa siis ;)

Niille, jotka eivät viime postausta ole ehtineet vielä lukea tai ovat muuten vain vierailemassa blogin puolella niin asun tällä hetkellä Saksassa ja aloitin tällä viikolla työni Meredith Michaels-Beerbaumin tallilla hevosenhoitajana. En työskentele suoraan Meredithille tai Markukselle vaan suoraan sanottuna heillä valmentautuvalle ratsastajalle mutta siis saman katon alla pyörin ja asun heidän hoitajiensa kanssa samassa kämpässä.

Eikö ollutkin loistava kiteytys nuo hymiöt ja emojit?
Päivät täällä ovat kuluneet aika hyvin itseasiassa. Ajattelin itse aika huvittavalla tavalla koko homman ja jännitin oikeastaan enemmänkin sitä, miten tulen pärjäämään ihmisten kanssa kuin itse töiden ja hevosten! *tähän se apinaemoji millä on kädet silmillä* Turhaan kuitenkin pelkäsin, sillä kaikki talossa asuvat ovat olleet todella mukavia.

Työtkin ovat lähteneet kivasti käyntiin, aina välillä tulee toki mokailtua oikein olan takaa ja kun rutiini ei ole vielä ihan täysillä hallussa mutta kaikki aikanaan. Monta asiaa olen jo oppinut sieltä täältä ja aivan varmasti tulen oppimaan vielä miljoona lisää!

Tätä enempää en nyt saa tältä erää kirjoitetuksi, sillä täytyy vielä saada tehdyksi vähän sitä ja tätä ennen kuin pääsen jatkamaan unten maille. Luksusta kuitenkin että sain vihdoinkin netin toimimaan, sillä ehdin jo olla muutaman päivän ilman sitä! (Nettiaddiktin painajainen!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risuja ja ruusuja, kysymyksiä sun muita reippaasti vain tulemaan! :)
Ethän kirjoita samaa viestiä kahdesti, sillä kommenttisi kiertää ennen julkaisua silmieni alta jolloin pystyn valvomaan ettei blogiin tulisi epäasiallisia kommentteja.
-Milka