12/01/2016

Kuulumisia Beerbaumlandista

Aika menee ihan tajuttoman nopsaan täällä ja neljä viikkoa on kulunut aivan hujahtamalla! Mutta mitäs tässä ehtisi muutakaan kun liki kaikki päivät kuluvat sujuvasti tallin puolella ja arjen rutiinit ovat alkaneet tulla aikalailla selviksi minullekin tumpelolle.

Olen ehkä vähän huono kertomaan arjestamme, sillä siinä toistuu tavallaan sama rutiini vaikka loppujen lopuksi tilanteet voivat muuttua hyvinkin nopeasti. Normaali työpäiväni on kuitenkin ollut klo7-17 ja siinä välissä olen saanut noin kahden tunnin lounaan kahdestatoista eteenpäin.

Tänä aikana olemme etineet kuitenkin muiden hoitajien kanssa tehdä vaikka ja mitä. Thedinghausen on ehtinyt tulla jo aika tutuksi ja olen itsekin uskaltautunut ajamaan täällä pelottavalla Saksan maalla ;) Muutamaan kertaan olemme kesyneet myös Bremeniin asti, joko illallistamaan tai juhlimaan ja viimeisimpänä aivan ihanille joulumarkkinoille! Niin harmi etten ottanut yhtään kuvia sieltä, sillä vaikka minä en olekaan maailman mahtavin jouluihminen niin nuo joulumarkkinat olivat mielestäni mahtavat :)

Pidimme muutama päivä sitten taco-illan joka oli aivan loistava!

Beerbaumlandin maisemia aamupäivällä
Tällä hetkellä on vielä vähän epäselvää tarkoista päivämääristä ja muusta tarkemmin mutta tässä joulukuun aikana olisi tarkoitus pakata kamat kasaan ja suunnata hevosten kanssa Floridaan kilpailemaan kolmeksi-neljäksi kuukaudeksi! Tämä reissu oli siis jo tiedossa ennen kuin lähdin Suomesta mutta en halunnut siitä kertoa kun en ollut vielä mistään varma. Nyt kuitenkin asiat ovat varmistuneet paremmin ja reissu on tosiaan tiedossa!

1 kommentti:

Risuja ja ruusuja, kysymyksiä sun muita reippaasti vain tulemaan! :)
Ethän kirjoita samaa viestiä kahdesti, sillä kommenttisi kiertää ennen julkaisua silmieni alta jolloin pystyn valvomaan ettei blogiin tulisi epäasiallisia kommentteja.
-Milka