2/03/2017

WEF viikot 1 & 2

Nyt on takana WEFiä jo ensimmäisen kahden viikon verran ja hevoset ovat hypänneet hienosti! Mm. edellisenä sunnuntaina Daisy voitti 150 luokan Meredithin kanssa ja Comanche oli lauantaina GP luokassa toinen. Tähän lisättynä vielä Markus ja Tequila voittivat viime viikon sunnuntaina 150 luokan!  

Siihen väliin on mahtunut kaikennäköistä kuviota niin eläinlääkäristä ratsastukseen. Eläinlääkärille on näytetty niin silmää kuin jalkaa ja jopa raspaustakin on tässä välissä pikaisesti tehty yhdelle hevosista. Joka päivä on tullut ihan älyttömän paljon uusia asioita, pieniä muistettavia niin kuin uusiakin juttuja. 
Chief  päiväunilla ♥
 Ratsastamaankin olen itse päässyt muutaman hassun kerran nyt kun Meredith ja Markus ovat täällä. Yhtenä lauantaina ratsastin Pienellä mustalla Twiggy-tammalla ja nyt viimeisimpänä ratsastin viime viikolla ori Samurain. Molemmat oikein kivoja tapauksia. Hyvin erilaisia omista hevosistani ja siitä mihin olen tottunut mutta todella opettavaisia ja mielenkiintoisia kokemuksia.

Ponikorvainen Samurai, jolla oli ihan älyttömän kiva ravi ratsastaa! Muutenkin ori oli todella kivan tuntuinen kädelle.
Kisojakin on käyty siis tämän koko ajan. Viikko-ohjelma on joka viikko suurinpiirtein sama, vaikka piväohjelma vaihteleekin hyvin radikaalisti välillä. Maanantait ollaan normaalisti pidetty kokonaan vapaapäivinä, jolloin hevoset käyvät joko tarhassa, kävelykoneessa tai narun päässä ruoholla. Jotkut saatetaan juoksuttaa. Tiistaina yleensä jos on hevosia FEI tallille niin ne lähtevät sinne. Meredithiltä on nyt joka viikko ollut ainakin yksi hevonen siellä ja tälläkin hetkellä siellä on Jackie Brown. Keskiviikkoisin mennään jo kisoja täysillä ja tällöin on yleensä kvaaliluokka lauantai-illan GP luokkaan. Perjantaina taas kilpaillaan kun taas lauantaina harvemmin hypätään muuta kuin illan GP, jos siihen on kvaalauduttu. Sunnuntaina sitten hypätään viikon viimeiset radat ja hevoset tulevat kotiin FEIlta.
Takaisinheitto parin viikon päähän kun Markus ja Tequila kvaalautuivat viikon 2 GPseen! 
Aika postikorttimaisemat Artemiksella. Tunnistatteko tuon valkoisen? ;)


 Työpäivät on aloitettu jo kaikenlaisiin aikoihin. Viimeisimpänä nyt on takana klo 5.45 ja samaninen on edessä taas huomenna. Herätyskello päälle siis vähän jälkeen viiden ja aamukahville kuppi valmmiiksi! Vaikka täytyy kyllä myöntää että aamut eivät ainakaan vielä ole olleet niin raskaita kuin olisin niiden kuvitellut minulle olevan. Herätessä tietysti väsyttää kuin vietävää mutta siinä ei auta sitten muu kuin raahata itsensä pystyyn ja lähteä liikkeelle!
Tallikoira Jesse päätti hypätä pinteliaatikkoon yhtenä päivänä.
Nyt jos totta puhutaan niin en oikeastaan osaa muuta tällä hetkellä kirjoitella arjesta täällä. Lämpötilat menevät 12 ja 28 välillä. Aamuisin saattaa olla niin kylmä että meidän poppoo hyppää autoon pitkissä housuissa ja toppaliiveissä kun taas päiväsaikaan saatetaan hillua shortseissa.

Millaisia asioita te haluaisitte lukea jatkossa?

3 kommenttia:

 1. Kirjota niistä kisoista.Hoitajan päivästä kisoissa.Hevosista luonneprofiilia.Ihan normi arjesta..Floridasta yleensä....Kaikki kiinnostaa!!

  VastaaPoista
 2. Niijust, ihan kaikesta halutaan kuulla! Millainen on GP-tason hevonen ratsastaa? Mikä on hevosten päiväohjelma? Nyt annas kuulua ihan kaikki :)

  VastaaPoista
 3. Komppaan tylsästi edellisiä, kaikki kelpaa ja kiinnostaa! :)
  Perus arjesta, miten hevoset voi suomessa ja kuka niitä ratsastaa?
  Milloin on kotiin paluun aika ja miten omien hevosten kanssa jatketaan? kisoja?

  VastaaPoista

Risuja ja ruusuja, kysymyksiä sun muita reippaasti vain tulemaan! :)
Ethän kirjoita samaa viestiä kahdesti, sillä kommenttisi kiertää ennen julkaisua silmieni alta jolloin pystyn valvomaan ettei blogiin tulisi epäasiallisia kommentteja.
-Milka