Libre ZLibre Z "Libre"
synt. 2003

Libre Z, eli tutummin Libre, on 2003 syntynyt belgialainen Zangersheideruuna, joka tuli meille syksyllä 2011 kun vaihdoin isompaan hevoseen. Luonteeltaan Libre on täysi kymppi ja se osaa kyllä hurmata hoitajat käytöstavoillaan kisapaikoilla ja treeneissä, joissa sen voisi antaa kenen tahansa pideltäväksi. 

Miellytyshaluisena mutta jääräpäisenä hevosena Libre ei ole välttämättä aina se kaikista helpoin ja mukavin hevonen ratsastaa. Se ei anna mitään ilmaiseksi tai lahjana vaan vaati kaikkeen ratsastajaltaan 110%. Oikeiden nappuloiden löytyessä ruuna on kuitenkin yksi hienoimmista ratsastamistani hevosista.

Yhteisten vuosiemme aikana olemme ehtineet kilpailla aluetasolla 110cm luokkiin asti esteillä, helppo A -tasoa koulussa sekä kansallisella tasolla kenttäratsastuksessa. Libren rohkeuden ja älykkyyden ansiosta pääsimme etenemään suhteellisen nopeasti kenttäratsastuksessa ja pääsimmekin starttaamaan kaudella 2014 ensimmäisten tutustumisluokkien lisäksi myös ensimmäiset helpot luokkamme. Pääsimme jopa haaveilemaan tuolloin junioreiden SM-kilpailuista  mutta se reissu jäi meidän osaltamme kuitenkin väliin. Kaudella 2015 tämäkin haave kävi kuitenkin toteen.

Tulevalla kaudella 2016 haluan pyrkiä mahdollisuuksien mukaan päästä starttaamaan 1* luokissa Libren kanssa sekä haaveilen edelleenkin että pääsisin uudemman kerran starttaamaan SM-kilpailuissa.Copyright: pilvipisara.kuvat.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risuja ja ruusuja, kysymyksiä sun muita reippaasti vain tulemaan! :)
Ethän kirjoita samaa viestiä kahdesti, sillä kommenttisi kiertää ennen julkaisua silmieni alta jolloin pystyn valvomaan ettei blogiin tulisi epäasiallisia kommentteja.
-Milka